ФАМИЛНА КЪЩА “ОПАЛ”

Еднофамилна къща ОПАЛ e разположена в обширен парцел с много зеленина, на брега на река Дермендере, в с. Първенец. По подобие на скъпоценния камък, сградата е със също толкова уникален облик, колкото и заобикалящата я среда.

Ключови елементи са просторните стаи, високите тавани, преливащите вътрешни пространства и щедрото остъкляване, което осигурява много светлина и комфорт. Специално проектираните многофункционални зони могат да бъдат персонализирани според нуждите и желанието на обитателите. Често пренебрегвани в традиционното строителство, тези площи са начин да се създаде атмосферата, която пасва най-добре на конкретните собственици.

Кухнята е проектирана съобразно последните модни изисквания с всички удобства и с островна част като акцент. Трапезарията е уютно обособена в отделен кът, достатъчно просторна, с атрактивна гледка към двора и реката.

Таванът на дневната е прорязан от стъкления под на коридора на втория етаж. Така светлината може да проникне в дълбочина и да достигне до всяко ъгълче в интериора.

На второ ниво са разположени 3 спални, от които основната е с площ на малък градски апартамент – разполага с гардеробно помещение и самостоятелна луксозна баня с панорамна вана и душ-кабина.

Къща ОПАЛ има ясната амбиция да се откроява, чрез съвременни архитектурни решения, модерна визия и пристрастяващи удобства. Търсено е решение, съобразено максимално с разположението на имота, даденостите на околната среда, изискванията на собствениците и стремежа към конкретна стилова идентичност.

Фасадата е с каменна и дървена облицовка, и ажурни дървени парапети.

Междуетажните разстояния надвишават минималните и обичайните височини за постигане на повече комфорт и пространство.

За подови настилки са предвидени високоустойчив ламиниран паркет, гранитогрес за мокрите помещения и площадките пред входовете, и декинг на терасата.

За вътрешните стени и тавани на сухите помещения се използват ефектни мазилки.

Монолитна стоманобетонова конструкция с външни ограждащи тухлени стени 25см с топлоизолация от външната страна и вътрешни преградни тухлени стени - 12см.

Дворът е покрит с тревна настилка и ниска растителност - цветя и храсти. Използва се и пътека с тревна фуга, което допринася за по-зеления облик на дворното пространство.

Материалите, които ще се използват за изграждане на Вашата къща, ще бъдат от най-високия клас на строителния пазар, за да Ви дадем уютен и енергийно-ефективен дом ние ще вложим:

  • Строителни материали на Винербергер;
  • Системни хидроизолационни и топлоизолационни решения от Вебер;
  • Немска дограма от най-висок клас на Саламандър;
  • Входна и гаражна врата от Хьорман - водещ производител на врати в Европа.

За предоставяне на високо качество на своите Клиенти ЕС ТИ ДЕВЕЛЪПМЪНТС ЕООД залага на първокласни строителни системи и материали, съчетани с прецизен контрол при изпълнението им.

Еднофамилна къща ОПАЛ: 350 кв.м. РЗП и двор - 704 кв.м.

Цена на къща при не стартирал проект (на зелено) – при запитване/ за повече информация на място в нашият офис
Цена на къща при завършеност (Акт 16) - при запитване/ за повече информация на място в нашият офис

Проект и 3D визуализации - екстериор

Проект и 3D визуализации - интериор

Схема и разположения на фамилна къща "ОПАЛ"

Кратка видео презентация на "Опал"

Ако ви е нужна допълнителна информация за обекта, моля свържете се с нас.

    Запитване / Inquiry