За нас

ЕС ТИ ДЕВЕЛЪПМЪНТС ЕООД

Качество и сбъднати мечти

Строителна компания - строи, инвестира и предлага бюджетни и луксозни къщи и имоти до Пловдив

ЕС ТИ ДЕВЕЛЪПМЪНТС ЕООД е строителна компания, която инвестира и строи на територията на град Пловдив и региона. В категория Проекти може да видите някои от нашите актулни проекти. Стремим се да строим къщи, които да предложим на нашите клиенти на конкуретни цени - както бюджетни имоти на цената на апартамент в Пловдив, така и по-луксозни къщи в Марково, Първенец и Коматево. Вижте нашите предложения за къщи в Пловдив.

Ако трябва да опишем с една дума нашата фирма ЕС ТИ ДЕВЕЛЪПМЪНТС ЕООД , то тази дума би била коректност - както в бизнеса, така и в ежедневието. Това е най-същественото качество, с което ни описват колеги, партньори, конкуренти и приятели. Ние никога не бихме забравили или подценили нравствените ценности, благодарение на които станахме силни и конкурентноспособни. За нас истина и почтенност не са просто думи, а основа, така както е бетона в нашите сгради. Със сътрудничество, породено от уважение и доверие, ние изграждаме всички наши обекти. Хармонията във взаимоотношенията ни с хората, помага допълнително за добри резултати и бъдещи планове. Затова екипът на ЕС ТИ ДЕВЕЛЪПМЪНТС ЕООД винаги се стреми мечтаното жилище на всеки един клиент да стане реалност! Това е и нашата философия – качество и сбъднати мечти.

Ние от ЕС ТИ ДЕВЕЛЪПМЪНТС ЕООД като строителна компания подбираме и инвестираме в локации, които са близки до град Пловдив и същевременно дават спокойствие и уединеност. Нашите жилищни комплекски към този момент са разположени в Първенец, Марково и Коматево. Целта ни е да изградим жилища в различни класове - както и по-бюджетни къщи, така и луксозни и големи къщи.

ЕС ТИ ДЕВЕЛЪПМЪНТС ЕООД - България е част от S.T. Construction Ltd - Великобритания. S.T. Construction Ltd е частна строителна компания, базирана в южен Лондон. S.T. Construction Ltd се занимава със строителни проекти - от разрушаването на съществуващи конструкции, до възстановяване и обновяване на имоти, къщи и сгради. Компанията е специализирана в строителство, вътрешни и външни ремонти.

Вижте жилищните комплекси, които в момента предлагаме - Проекти.