ФАМИЛНА КЪЩА “ОНИКС”

Какво означава лукс?

Това е комфорт, удобство, разкош, стил, изящество или най-общо казано ОНИКС.

Еднофамилна къща ОНИКС в село Първенец, Община Родопи, посреща с просторен двор, завършващ с тераса над реката и панорамна гледка към хълмистия склон. Тук спокойствието, уединението и чистия въздух са даденост. Имотът се намира на 20-25 минути от центъра на гр. Пловдив.

Дизайнът на сградата, следвайки изцяло актуалните европейски тенденции, е изчистен и практичен, с преплитащи се обеми и подбрани материали. Скрита за външния наблюдател остава прецизната функционалност на сградата, както и възможността за флексибилност при подреждане на пространствата.

В дневната част са обособени кът за почивка, тематичен кът и арт-кът. Тематичният кът е разположен централно и би могъл да се оформи като изложбена галерия, градина, детска площадка, хоби зона, винарна и т.н.

Кухнята и трапезарията са просторни, разполагат с всички съвременни удобства и директна връзка към склада и гаража. Пространството е наситено със светлина, благодарение на високите тавани и ефектното горно остъкляване по цялата дължина на дневната.

Къщата разполага с три големи спални, луксозни бани и модерно перално помещение. Специално проектираната релакс зона – обширна тераса с изглед към реката, е замислена като място за отдих и свободно време в непосредствен контакт с природата.

Посланието е - комфорт на високо ниво!

Луксът неизменно е подплатен с безкомпромисно качество.
Материалите, които ще се използват за изграждане на Вашата къща, ще бъдат от най-високия клас на строителния пазар. За да Ви дадем уютен и енергийно-ефективен дом ние ще вложим:

  • Строителни материали на Винербергер;
  • Системни хидроизолационни и топлоизолационни решения от Вебер;
  • Немска дограма от най-висок клас на Саламандър;
  • Входна и гаражна врата от Хьорман - водещ производител на врати в Европа.

За предоставяне на високо качество на своите Клиенти ЕС ТИ ДЕВЕЛЪПМЪНТС ЕООД залага на първокласни строителни системи и материали, съчетани с прецизен контрол при изпълнението им.

Еднофамилна къща ОНИКС: 350 кв.м РЗП и 704 кв.м двор

Цена на къща при не стартирал проект (на зелено) – при запитване / за повече информация на място в нашият офис
Цена на къща при завършеност (Акт 16) - при запитване / за повече информация на място в нашият офис

Проект и 3D визуализации - екстериор

Проект и 3D визуализации - интериор

Схема и разположения на фамилна къща "ОНИКС"

Кратка видео презентация на "Оникс"

Ако ви е нужна допълнителна информация за обекта, моля свържете се с нас.

    Запитване / Inquiry